Som väntat blev det inga förändringar för de svenska topplagen den sjätte och sista tävlingsdagen i Six Days. Det vill säga att Junior Trophy-laget tog silver, Team West silver i klubblag och Husaberg 3 tog brons i märkeslag.

Det svenska Junior Trophy-laget, från vänster Calle Sjöö, Martin Sundin, Kalle Svensson och Johan Carlsson, tog lagsilvret I Six Days. Segrade gjorde Frankrike och Storbitannien körde in på tredjeplats. FOTO: INGE BERGQUIST

Den sjätte och sista tävlingsdagen bestod av crossheat på en mycket väl prepparedad sandcrossbana. Som väntat körde det svenska Trophy-laget in på en fjärdeplats och det är ändå en bättre placering än väntat.
För Jessica Jönssons del så fortsatte hon att ta in tid på Australiens tjejlandslag som låg trea. Australien hade också enbart en tjej kvar il laget men avståndet var ändå för stort att Jessica skulle ha en chans att köra i avståndet och lite till.
Vid prisutdelningen på lördagskvällen fick klubblagsföraren Olle Löthman ta emot ett pris som bäste klubblagsförare i E2-klassen.
Nästa nummer av Race når de första prenumeranterna den 24 augusti och en vecka senare finns den ute i handeln. I det kommer att finnas ett fylligt reportage från Six Days och mycket annat intressant. MIssa inte det.