Anmälan är stängd och på söndag är det dags. 110 lag och 242 förare är anmälda. Jennie Nilsson och Laxå MK arrangerar helgens viktigaste tävling – Ett race tillsammans mot cancer.

Det är en häftig uppslutning vi noterar när vi läser startlistan till välgörenhetstävlingen Ett race tillsammans mot cancer, som körs på Laxå Motorstadion i helgen. Hela 110 lag och totalt 242 förare finns anmälda.

Jennie Nilsson, mer känd som Jeehyang Photos, ligger bakom endurotävlingen, där alla intäkter oavkortat går till Cancerfonden. Med hjälp av företag både lokalt och på riksnivå har man med minimala ekonomiska medel lyckats med förberedelserna, och såväl startavgifter som intäkter från kioskverksamhet och annat går oavkortat till Cancerfonden.

Dessutom deltar en mängd företag i Företagsjakten – och pyntar in ännu lite mer pengar än bara startavgift.
Ni som inte ska köra kan som sagt också delta i kampen mot cancer – ta er till Laxå Motorstadion, betala valfri summa i inträde, köp en korv eller bara en kopp kaffe och titta på några av Sveriges bästa enduroförare. Bland de anmälda finns Joakim Ljunggren, Micke Persson, Johan Edlund, Oliver Nelson, Adam Andersson, och inte minst, den sjufaldige världsmästaren Anders Eriksson.

Första start vid 10.00, Dam och Motion, och den andra vid 12.30, Elit, Junior och Företagsjakten. Och det utlovas bli ett extra publikvänligt race. Som speakers finns Niklas Eilegård och Micke ”Micke Marin” Strömgren.