Häng med Race Magazine och tippa årets Monster Energy AMA Supercross Championship. Vi kommer under hela året att köra en liga på RMFantasySX.com, där det gäller att tippa vilka som blir etta, tvåa, trea, fyra och femma, plus en ”wild card-placering”, varje runda. Fina priser väntar!

Fantasy-spel har blivit extremt populärt i alla sporter under de senaste åren och supercrossen är inget undantag. Det Fantasy-spel som marknadsförs i Race Day Live heter RMFantasySX och går ut på att i varje runda tippa ettan, tvåan, trean, fyran och femma i 450–klassen. Plus ytterligare en placering, som ändras från vecka till vecka. 

Ganska simpelt alltså. Det är helt gratis att vara med och i år har tidningen också dragit igång en egen liga, Race Magazine League – där vi kommer tävla om fina priser. Exakt vad kommer vi att återkomma med under de närmsta veckorna. 

Hur gör man för att vara med då? Ja, gå in på rmfantasysx.com och skapa ditt konto, tryck sedan på knappen Browse/Join Groups, sök på Race Magazine League och gå med i gruppen. Sedan gäller det att senast klockan 04.00 i natt lägga sitt tips. Häng med, det blir kul!