Nummer 3 av Race Magazine 2022, den 30:e årgången av tidningen, finns för digital läsning nu. I lådan hos prenumeranter väntas den landa under morgondagen eller senast på måndag, beroende på hur postutdelningen ser ut. 

Ja, så är ännu ett nytt nummer av Race Magazine ute. Eftersom SM–säsongerna såväl i motocross som enduro står för dörren kikar vi naturligtvis närmare på hur det ser ut inför premiärerna, som körs på Saxtorp nästa helg (crossen) och Tibro om två veckor (enduron). 

Prenumerera från 49 kronor och läs senaste numret direkt!

Vi fortsätter naturligtvis också att följa MXGP, där vi pratat med såväl Isak Gifting som Alvin Östlund efter den senaste tävlingen i Portugal. Redan till helgen är det förresten ny tävling, i Italien.

Det aktuella numrets längre läsning hämtar vi från en resa till USA. Där hängde vi med Rikard Hansson på två GNCC–tävlingar, samt träffade HRC Hondas teamchef Lars Lindström på Daytona Supercross. Vi får också den sista delen i Jonas Hagrens historik om supercrossen, som tar oss fram till där vi är idag. Och den säsong där vi redan i detta numret gratulerar Eli Tomac till karriärens andra 450–titel.

Det blir också snack med Anton Lundgren, Max Ahlin och Filip Bengtsson bland andra. Vi summerar årets SuperEnduro–VM, blickar tillbaka på Fredrik Noréns hittills bästa säsong och minns när Linus Almthén fixade väggen i Piteå. 

Thomas Lindblom har också pratat med vår senaste världsmästare på två hjul. Jo, vi har faktiskt fått en ny sådan. 

Här kan ni läsa nummer 3.