I Race Magazine nummer 6 kan ni läsa om Filip Bengtssons VM-framgångar i Holländska Valkenswaard, där även Alvin Östlund presterade bra i tredje omgången av 125-EM.  Ni får också följa med på premiären av Race Magazine Cup som kördes i samband med USM i Kungsör.

Enduro-SM närmar sig och inför premiären i Uddevalla tippar Kalle hur det kommer gå i klasserna. Det blir också rapporter från 6-timmars med Lag-SM som kördes i Eskilstuna, VM-tävlingarna i Grakland och den första av fyra deltävlingar i USM/DSM.

På speedway-sidorna hittar ni en lång intervju med amerikanen Greg Hancock som berättar sin historia om kärleksförhållandet till Sverige, livet, sporten och karriären. Thomas var givetvis också på plats och bevittnade elitseriepremiären där guldfavoriten Elit Vetlanda mötte oväntat hårt motstånd och fick se sig besegrade av Rospiggarna. Vidare presenteras de allsvenska trupperna för 2014.

Övrigt:
[ulist style=”8″]
Tappra ”guldhjälmare” fightades om Bergmanstrofén i Ulricehamn.
MX-historian är tillbaka och behandlar 1986, ett år då VM-medaljerna uteblev, men flera fina svenska prestationer skrevs in i historieböckerna.
Stenborg kammade hem premiären av sidvagns-SM.
Eddie i Scottish Six Days Trial.
[/ulist]

Nummer 6 landar hos prenumeranter i dag och finns i butik från och med 20:e maj. Vill du också ha tidningen nästan en vecka före den kommer ut i butik, kan du enkelt beställa en prenumeration här, eller beställa och betala direkt här!