I dag ska Race nummer sju ha hamnat hos prenumeranter och i den får vi bland annat läsa Hagrens plus och minus från SM-tävlingarna i motocross, ett inför-rep på VM-banan i Uddevalla och om andra omgången av USM som kördes i Rödeby.

Även Kalle har varit ute på fältet och kollat in VM-förberedelser i Enköping, som laddar för fullt inför den stora endurofesten som går av stapeln om drygt två veckor. I väntan på det bjuder vi på rapporter från deltävlingen i Grekland och sex fullmatade sidor från SM-premiären i Uddevalla.

Thomas har besökt vårt grannland i öster och Tammerfors GP där Fredrik Lindgren lyckades kamma hem en pallplats. Elitseriebevakningen fortsätter och Best Pairs avslutas i Eskilstuna. Vi får även läsa om mer om speedwayklubbarnas utträde ur Svemo.

På trial-fronten har SM-säsongen dragit igång och Arne var givetvis på plats i Kinna för att dokumentera.

Nummer 7 finns i butik från och med 3 juni. Vill du ha tidningen nästan en vecka före den kommer ut i butik, kan du enkelt beställa en prenumeration här, eller beställa och betala direkt här! Prova till exempel på 3 nummer för 99 kr.