2007, 2009, 2010, 2012, 2013 och 2014. Joakim Ljunggren gjorde det igen – vann Novemberkåsan. Sex kåsasegrar på åtta år, men fortfarande inte nöjd. Nu sätter han upp nya mål inför kommande år. Hur går planen? Läs i flera reportage om Ljunggrens kommande resa.

Och hur har speedwayåret sett ut? Hur kommer upplägget vara inför 2015? I en detaljrik sammanställning har Race egen reporter, Thomas Lindblom, gått in på djupet. Läs om vad som varit höjdpunkterna under året men också om flopparna.

Så efter flera nummers uppbehåll är det dags igen. Jonas Hagren går in på djupet i motocrossens historia. Genom en tillbakablick i svensk MX-historia, till år 1988. Läs om hur Carla retade motståndarna genom att stanna till vid publiken, under pågående tävling. Var det planerat, vad bjöds det på där? En händelse som har gått till historien.

Det är några av höjdpunkterna i nummer 18 av Race Magazine. Som vanligt också fullspäckat av det vi gillar mest: motocross, enduro, speedway och trial.

Från den 30 december finns senaste exemplaret att köpa i butik. Som prenumerant kan du även läsa tidningen digitalt, klicka här.

Vill du ha tidningen nästan en vecka före den kommer ut i butik, kan du enkelt beställa en prenumeration här, eller beställa och betala direkt här