Med anledning av att vi under vinterhalvåret går över till b-post är det flera av er som ännu inte fått tidningen. Senast i morgon fredag bör den dock ha landat i era brevlådor och vi ber om ursäkt för att det i senaste numret och på vår hemsida har stått fel datum för utgivning.

Kul i alla fall att alla ni som ringt vår redaktion under i går och i dag saknar tidningen. Det glädjer oss i höstmörkret.

Och vi hoppas att ni blir lika glada när ni slår upp nummer 17. Där kan ni läsa flera sidor från årets upplaga, den 30:e i ordningen, av Gotland Grand National, bland annat summerar den nya organisationen i Nordic Sport Event sitt debutår. Vi har också träffat crossbröderna Jönsson från Hässleholm, som tittar tillbaka på sin säsong och ser fram emot en fortsatt satsning på Suzuki till 2014.

Som officiell mediapartner fanns vi självklart på plats under Nitro Circus Live på Tele 2 Arena, där vi bland annat träffade Daniel Bodin och Steve Mini. Och i vår speedwayreporter Thomas Lindbloms serie om folket vid sidan om ovalen har turen kommit till Michael Reinholdsson.

Rapporter kommer också från USA:s veteran-VM i motocross, premiären i SuperEnduro-VM, EnduroSpecialen på Saxtorp och supercrossen i Paris. Bland mycket annat.