Med tävlande förare från hela världen bevakade Race, så klart, Gotland grand national. Här fick vi bland annat bevittna fransmannen Pela Renet ta hem sin fjärde raka seger. Vad har han kvar att bevisa och vad säger han om att försöka sig på en femte seger?

1997, tog han som 28-åring sin första seger. Nu, i samma tävling körde han in som tvåa. Hack i häl efter Pela. Vem blir förvånad? 45-årige Mats Nilsson har ännu inte ställt av sin enduro men efter tävlingen tynger det honom, att det inte gick bättre. Vad kunde han gjort annorlunda? Läs mer i Kalle Lundsteds flera reportage från GGN.

Han var en i mängden i Sverige men det var annat i övriga Europa. Den internationella motocrosshjälten, ”Kungen av Jugoslavien”, visade gång på gång var skåpet ska stå. Med motocrossen varmt om hjärtat fick motståndarna ofta se sig som besegrade. Vem är denne legend och vad gör han nu för tiden?
I en uppdaterad och sammanställd tabell går det även läsa om vem som kör vad i SM 2015.

Ej att förglömma är isracinglegenden Per-Olof, Posa, Serenius. Efter att ha bemästrat is, snö och kyla lutar det nu åt att dra sig tillbaka. Vad är det som har lockat honom i alla år? Pengarna eller framgången? Och vad tycker han om det uteblivna familjelivet? Reportern Thomas Lindblom har i en exklusiv intervju träffat Posa och tagit reda på alla detaljer.

Det är några av höjdpunkterna i nummer 17 av Race Magazine. Som vanligt också fullspäckat av det vi gillar mest: motocross, enduro, speedway och trial.

Från den 25 november finns senaste exemplaret att köpa i butik. Som prenumerant kan du även läsa tidningen digitalt, klicka här.

Vill du ha tidningen nästan en vecka före den kommer ut i butik, kan du enkelt beställa en prenumeration här, eller beställa och betala direkt här!