Nu finns nummer 16 av Race Magazine att läsa. Som vanligt är det fullspäckat av det vi gillar mest: motocross, enduro, speedway och trial.

Läs om dramatiken på Tele2 Arena när 24MX Supercross avgjordes. Hur gick det egentligen med fjärdingen? Vem var det som halkade av banan och inte kunde fullfölja, och vad är reporterns egna funderingar kring arenan?

Vi var även på plats när årets sista deltävling i Nedre Norra MX Speedstore Cup avgjordes. ”Jag fick kämpa för att kunna ta ledningen”, säger Pär Nyberg efter tävlingen. I ett spännande referat får du veta alla detaljer.

Inom enduro knep Tobias Carlsson guldet i USM1. Det blev hans sista år på 85-kubikaren innan han tar sig an 125:an nästa säsong. I ett stort reportage berättar även Björne Stjernsten om beslutet att avsluta sin elitkarriär på topp.

Missa inte heller Thomas Lindbloms krönika om Greg Hancock. Hur legenden för tredje gången tar hem VM-titeln i speedway. Till Race säger 44-åringen ”Det här är min bästa säsong”.

Det och mycket mer kan du läsa om i Race Magazine nummer 16, ute i butik från och med den 28 oktober. Som prenumerant kan du även läsa tidningen digitalt, klicka här.

Vill du ha tidningen nästan en vecka före den kommer ut i butik, kan du enkelt beställa en prenumeration här, eller beställa och betala direkt här!