Nummer 5, 2021, av Race Magazine – det första som gjorts under det nya företaget Race Magazine AB, ska landa hos prenumeranter idag (om Postnord gör sitt). En 68 sidor tjock tidning som innehåller allt det senaste inom motocross och enduro – men också en hel del om andra mc–sporter. 

Vi på Race Magazine AB är väldigt stolta över att ha producerat vårat första nummer av tidningen. Den innebär starten på en ny resa för Race Magazine, även om ni läsare i det aktuella numret kanske inte kommer se några större förändringar. Vi kommer smyga fram lite under den första perioden, där fokus kommer ligga på att försöka komma på fötter efter ett tufft 2020. Men utveckling kommer att ske med tiden, var så säkra.

Genom att presentera nummer 5, 2021, av tidningen vill vi också tacka alla prenumeranter och läsare som hänger med oss, samt naturligtvis alla fantastiska samarbetspartners som väljer att marknadsföra sig i vår tidning. Vi är glada och tacksamma för varenda en av er och vill dessutom att ni ska bli fler. Tipsa en kompis eller kollega om att testa på en prenumeration. 

Vad kan man då läsa om i Race Magazine #5, 2021? Jo, ett stort reportage från MXSM–deltävlingen i Uddevalla naturligtvis, där vi har pratat med bland annat Anton Gole och Sandra Karlsson, samt några av de utländska förarna som kom och gästade serien. Vi ser också fram emot MXGP–starten, där vi har snackat lite längre med VM-förarna Isak Gifting och Alvin Östlund, samt tippat hur de båda VM–klasserna kommer sluta.

VM–serien i enduro är också på väg att starta och inför den har vi kollat läget med såväl VM–comebackande Albin Elowson, som förbundskapten Calle Bjerkert och den gamla världsmästaren Kent Karlsson, som kommer vara på plats vid premiären som svensk coach.

Jonas Hagren är kvar som skribent i tidningen, trots att han lämnat över ägandeskapet, och blickar i det här numret tillbaka på 90–talet, där han framförallt summerar de svenska mästerskapen. I samtliga mc–grenar faktiskt. Vår internationella medarbetare Adam Wheeler är också med i numret, han har skrivit om samarbetet mellan det svenska hjälmsäkerhetsföretaget Mips och Hondas fabriksteam i MXGP.

Dessutom har vi pratat med Filip Bengtsson, Magnus Thor och Micke Persson, samt kollat läget med Viktor Björklund som tagit över Karlströms Motor. Vi kikar på nya 2022–hojar från två märken, summerar supercrossen i USA och blickar fram emot helgens endurotävlingar i Falköping. Och så blir det förstås några sidor speedway och isracing, bland annat med nyheter kring Antonio Lindbäck och Martin Haarahiltunen, signerad vår frilansare Thomas Lindblom. 

Plus en hel del annat matnyttigt. 

Om du inte har en prenumeration beställer du, eller köper, enklast här. Vill du bara ha nummer 5 går den bra att beställa här.