Nummer 6 är klar. Och på väg ut till prenumeranter. Ni har att vänta er ett supertjockt nummer på hela 84 sidor. Med massa härlig läsning. 

Bland annat har vi varit hos Arlanda MC och provat 2017 års crosshojar från Husqvarna. Även om det var mycket nytt på 16–modellerna, så har man inte legat på latsidan i år heller. Vår testförare Tomas Persson utvärderar både det tekniska och hur modellerna fungerar på crossbanan.

Vi har också en längre intervju med Michele Rinaldi – italienaren som drivit Yamahas fabriksteam i Motocross–VM under så många år men hela tiden fortsätter leverera succér. Senast med Romain Febvre. Hur lyckas han och hans team egentligen?

Vårt förbund, Svemo, har fått en delvis ny styrelse. Vi drog till Norrköping och tog tempen på nykomlingarna. Och snackade dessutom med såväl generalsekreterare Pelle Westling som med styrelseordförande Håkan Leeman.

1993 är i fokus för Jonas Hagrens Motocrosshistoria. Minns ni året när vi hade fyra svenskar topp–10 i de tre VM–klasserna?

Mer historia blir det denna gång också i Speedway–svepet, där Thomas Lindblom grottar ner sig i en tragisk dödsolycka för 40 år sedan. Såklart blir det också en hel del aktuell speedway också.

Vad gäller tävlingsbevakningen har vi varit på plats på såväl SM i enduro, som JSM och USM i cross. Dessutom som vanligt rapporter från både MXGP och EnduroGP. Bland mycket annat. Just det – MXSM i Haninge hann vi få med också.

>> Inte prenumerant ännu? Då har vi tre alternativ:

• Beställ en här.

• Swisha 130 kronor (3 nummer), 250 kronor (5 nummer), 490 kronor (10 nummer) eller 680 kronor (15 nummer) till nummer 1236824965. I meddelandefältet skriver du namn, adress och postadress till den person som tidningen ska skickas till.

• Köp ett lösnummerKolla var närmaste tidning finns här. Eller köp senaste numret via vår hemsida.