Årets tionde nummer av Race Magazine är på väg. Där besöker vi bland annat 51–årsracet i Linköping, med storbildspecial från de flesta av grenarna. Såväl Jonas Hagren som Arne Hedin var på plats.

På tävlingssidan för de lite modernare motorcyklarna har vi varit på Nordiska Mästerskapet i motocross, som kördes hos Norska Lier Motorsportklubb och där vi såg ett par svenska mästare. Vi har också reportage från såväl Dråpslaget som MXGP och AMA Nationals som mer eller mindre avgjordes i helgen. Vi var förstås också på plats på MXSM i Finspång och Knobby Swedish Enduro Championship på Lunda Flygfält.

Stor provkörningsspecial blir det och vi har testat såväl Kawasakis nya KX250F som samtliga de tre YZ–modellerna från Yamaha med årsmodell 2017. I samband med Kawi–körningen träffade vi också legendaren Jeremy McGrath.

Förutom allt det där blir det förstås också speedway, Gästkrönika, Målflaggsintervju, Nyheter och Hemmabygget. Bland annat.

>> Inte prenumerant ännu? Då har vi tre alternativ:

• Beställ en här.

• Swisha 130 kronor (3 nummer), 250 kronor (5 nummer), 490 kronor (10 nummer) eller 680 kronor (15 nummer) till nummer 1236824965. I meddelandefältet skriver du namn, adress och postadress till den person som tidningen ska skickas till.

• Köp ett lösnummer. Kolla var närmaste tidning finns här. Eller köp senaste numret via vår hemsida.