Anders Mellgren var inställd på en fortsättning i brittiska Rye House Rockets 2014. Men tidigare i dag kom ett mejl från klubben att han inte ingick i deras planer längre – även att han hade ett muntligt löfte om en förlängning. 

– I sista matchen i år blev jag lovad att jag skulle till 100 procents säkerhet få köra för Rye House även 2014. Men i morse fick jag ett mejl där det stod att jag inte får fortsätta. Jag fick inte ens ett samtal, det är så fegt det kan bli, säger Anders Mellgren besviket.
Mellgren har gjort en mycket fin säsong och var en av de bästa förarna i den Hertfordshire-baserade klubben som kom nia i årets Premier League. Men nu blir det ingen fortsättning.
Några timmar efter att mejlet nått Mellgren tillkännagav Rye House att de värvat brittiske stjärnan Edward Kenneth, på Anders Mellgrens bekostnad. Rye House promotor Len Silver beklagade att han tvingas släppa svensken (läs mer på ryehouserockets.com).
Mellgren står dock inte och faller med Rye House. Redan under dagen har han varit i kontakt med tre brittiska klubbar.
– Det ska nog lösa sig, men inget är klart, och det kan även bli Danmark, säger Anders Mellgren som sedan tidigare har klart med svenska styrningar i Vargarna och Valsarna.