Kim Nilsson hade aldrig något underskrivet avtal med Hammarby. Det berättar han för Race i dag, och det låg till grund för han att istället valde att skriva på för Griparna.
– Vi hade bara pratat, och när det inget hände så tog jag det säkra före det osäkra och skrev på för Griparna, som hade visat intresse, säger Kim Nilsson. 

Igår gick speedwaynyheter.se ut med nyheten att Kim Nilsson lämnar Hammarby för Griparna. I dag berättar han för Race om turerna som varit de senaste dagarna.
– Det var längesedan jag blev kontaktad av Hammarby, vi träffades och jag gav dem ett bud. Sedan hörde jag inget från dem utan bara såg att de gick ut med att jag skulle köra där. Jag väntad på att de skulle återkomma, men det gjorde de aldrig, och istället hörde Griparna av sig och då valde jag dem, säger Kim Nilsson.
Kim Nilsson kommer från en väldigt fin säsong, där han bland annat kom fyra i SM och debuterade som wild card i Grand Prix-sammanhang.  Det hoppas han kunna toppa nästa säsong – men förutom elitserien med Rospiggarna och allsvenskan med Griparna är ingen mer klubbadress klar i dagsläget.
– Jag ska prata med Lakeside Hammers, som äger mitt kontrakt i England, nästa vecka och så får vi se vad som händer, säger Kim Nilsson.
Under fredagskvällen skrev även australiensaren Ty Proctor på sin twitter att han kommer att representera Griparna under 2014.