Som vanligt är Race Magazine på plats för att bevaka årets International Six Days Enduro. Och som vanligt kommer vi under veckan att producera video, för att ni som sitter hemma i Sverige ska kunna följa tävlingen så bra som möjligt. Precis som tidigare år kommer filmerna att vara tillgängliga för alla på YouTube, men nytt för i år är också att vi publicerar en hel del extramaterial på racemagazine.se

Tidningen är på plats i franska Le Puy–en–Velay där årets Six Days, lag–VM i enduro, kommer att köras under nästa vecka. Vi kommer under helgen att följa de svenska förarnas uppladdning inför måndagens start och på söndagen kommer en första video från Frankrike att publiceras, på vår YouTube–kanal.

Precis som under de senaste åren blir det alltså filmer från Six Days, för att ni som sitter hemma och följer tävlingen ska få en så bra rapportering som möjligt. Målet är att från och med i morgon, till och med lördag, publicera cirka 20 minuter långa filmer. Men nytt för i år är också att vi på racemagazine.se kommer att släppa en hel del extramaterial från dagarna.

Räkna med åtminstone 10–20 minuter varje dag, kanske ännu mer, för er som är prenumeranter på tidningen. Så om ni inte vill missa en enda sekund från årets stora endurofest – kom in i värmen på racemagazine.se. Prenumerationer finns att köpa här från 59 kronor och då får du inte bara tillgång till allt material på hemsidan – du kan också läsa tidningen digitalt, såväl det senaste numret som alla årets tidigare nummer, förra årets och de från året innan det. Ja, du kan faktiskt läsa ikapp hela vägen bak till 2010 i vårt digra digitala arkiv. 

59 spänn! Det får du knappt ens en bärs på krogen för. Definitivt inte en Big Mac & Co. Men du får en hel månad i värmen på racemagazine.se!