Finspångs Motorsällskap firar 100 år i år, samtidigt som den nuvarande banan Eliantorp fyller 50. Och till helgen blir det fest hos klubben när man kör deltävling sju och åtta i MX1–, och MX2–SM, samt den sjätte i MX–Women och Sverige Cup Open. 

Ja, under lördag och söndag blir det crossfest hos Finspång MS på Eliantorpbanan när SM–serien kommer på besök. Vi fick ett gäng bilder från arrangörsgänget under kvällen, efter en intensiv arbetsdag.

– Det har jobbats hårt på banan i Finspång, innan kvällen avslutades med grillning. I år kommer vi att vara ungefär 140 funktionärer varje dag som jobbar med tävlingen. Vi bjuder på en hel del nyheter på banan, med både nya hopp och ny sträckning. I dagsläget ser vi 180 anmälda förare av vilka tolv stycken är från hemmaklubben, störst förhoppning har vi nog på Even Heibye, hälsade arrangörsgänget: 

– Nellie Fransson hade sett fram emot att köra fin första SM–deltävling på hemmabanan, tyvärr är hon borta på grund av skada. Men hon kommer vara på plats tillsammans med sina sponsorer.

Nedan hittar ni tidsschema för helgen, samt ett gäng bilder från torsdagens arbetsdag på banan.