Då var det dags för ett nytt nummer igen och den här gången inleder vi med massor av cross, både VM i Frankrike och olika tävlingar på hemmaplan. SM-tävlingarna fortsätter och på Bogebanan i Ulricehamn visade Filip ”Fillibang” Bengtsson upp toppform, medan våra svenska tjejer fick se sig utklassade.

enduro-sidorna får vi följa med Kalle till VM i Finland och Jordsprätten i Linköping. Det blir också rapporter från enduro-EM i Rumänien och ett stort bildreportage från Red Bull Hare Scramble i Erzberg.

Thomas bjuder på en krönika där han resonerar kring det planerade nya speedway-förbundet och vi får också några ord från Riksidrottsförbundets chefsjurist som manar till eftertanke kring besluten som ska fattas. Elitserien rullar på, med vissa avbrott på grund av regnväder och GP-tävlandet har nu kommit till Prag.

Arne har besökt Italiens trial-VM och berättar om svenskarnas placeringar där.

Nummer 8 finns i butik från och med 17 juni. Vill du ha tidningen nästan en vecka före den kommer ut i butik, kan du enkelt beställa en prenumeration här, eller beställa och betala direkt här! Prova till exempel på 3 nummer för 99 kr.

[quote style=”2″]Missa inte vår tävling på Facebook där du kan vinna ett presentkort på Lelles.se värde 1000 kr! Tävlar gör du här.[/quote]