Det är Jonte Engdahl Motorsports AB, nu under namnet JE68.se, som online lottar ut en helt ny 2012 KTM 250 SX-F.

JE68.se lottar online ut en helt ny 2012 KTM 250 SX-F, på bilden ser vi Jonte Engdahl själv på en KTM från han framgångsrika karriär.

JE68.se är en helt ny hemsida som är inriktad på MX och enduro och även en hel del fritidskläder. JE68.se blir det nya namnet även på butiken i Löddeköping, som idag heter Jonte Engdahl Motorsports AB.
Tävlingen är unik då det skall lottas ut en MC på Julafton. Dom som anmäler sig mellan idag och den första december ingår i utlottningen, utan att handla i shopen. Från och med den 1 december måste man handla för 500 kr för att vara med på tävlingen och ingen begränsning på antal.
Förutom den helt nya 2012 KTM 250 SX-F, kommer det även vara massa supererbjudande och tävlingar under hela december med massa roliga priser.
För er som mot förmodan inte känner till Jonte Engdahls bravader som motocrossförare, kan Race berätta att han är tvåfaldig svensk mästare, samt har en rad medaljer på såväl 125, 250 som 500-maskiner. Jonte körde internationellt och framgångsrik i flera år. Han har en gång ingått i det svenska VM-laget i Motocross of Nations, och den gången blev Sverige femma.