Ryno Power letar nya atleter till 2016. Och ansökan att få bli sponsrad av sporttillskottstillverkaren, och skaparen av rynopowergym.com, under nästa säsong är nu öppen.

Ryno Power tillverkar produkter för att höja prestationen, motverka trötthet och snabba på återhämtningen. Man kan erbjuda produkter för alla åldrar och använder så långt det är möjligt både organiska och icke genmodifierade ingredienser. Dessutom kan Ryno Power–teamet hjälpa till att hitta en komplett och skräddarsydd lösning just för dig.

Just nu söker man idrottare som kan ansluta Ryno Power Army 2016. En perfekt chans för dig om elitsatsar inom motocross, enduro eller speedway. Till teamet har under de tre senaste åren hört bland andra världsmästaren i MXGP, fransmannen Romain Febvre, som säger att produkterna är en stor del av hans succé.

Också den mångfaldiga svenske mästaren Filip Bengtsson har tillhört Ryno Power i över tre år och säger att produkterna hjälpt honom att närma sig världens snabbaste förare.

Är du intresserad? Skicka ett mail på eusupport@rynopower.com. Förare på alla nivåer är välkomna med en ansökan. För mer information besök gärna. Rynopowereu.com.

Källa: Ryno Power

Filip Bengtsson är Ryno Power–ambassadör.
Filip Bengtsson är Ryno Power–ambassadör.