Det har i dagarna blivit klart att belgaren Jeremy van Horebeek lämnar KTM och har skrivit på för Kawasaki Racing Team i MX1-VM 2013

Belgaren Jeremy van Horebeek hälsas välkommen till Factory Kawasaki Racing Team, för MX1-VM 2013.

Årets bronsmedaljör i MX2-VM, belgaren Jeremy van Horebeek, lämnar det framgångsrika Red Bull KTM Racing till förmån för Kawasaki Racing Team och blir teamkompis med Gautier Paulin i MX1-VM. Han ersätter Xavier Boog, som kört i teamet under tre säsonger och vunnit två franska mästerskap.
– Jag är mycket nöjd att ingå i Factory Kawasaki Racing Team när jag nu flyttar upp till MX1-VM. Jag hade flera olika bud inför nästa år, men mitt val var ganska enkelt eftersom Kawasaki erbjöd mig ett bra avtal och tror på min potential. Jag har aldrig kört MX1 så det vill verkligen bli en ny utmaning, men jag har sett några VM-lopp under året och vet att Kawasaki har en av de bästa 450-maskinerna. Säkerligen kommer nästa säsong att bli tuff för mig eftersom det är många bra förare i MX1 och jag får vänta och se var jag placerar mig. Men jag är övertygad om att Kawasaki i hojen som jag kan fullfölja min dröm och att bli topp-fem, säger Jeremy van Horebeek.