Race Magazine 1, 2016, är tryckt och på väg till prenumeranter. För att fira detta lite extra lyckades vi komma över 20 biljetter till Nitro Cirkus Live på Tele2 Arena i Stockholm på lördag (23/1) som vi nu vill lottar ut till er. 18 av dem är öppna för prenumeranter och 2 stycken kan vinnas oavsett om du är prenumerant eller inte.

Hur gör man då? Är du prenumerant går du in här, svarar på en enkel fråga, fyller i namn, mail och kundnummer, och är med i tävlingen. Nio personer vinner två biljetter var.

Är du inte prenumerant kan du självklart passa på att bli det och samtidigt delta i tävlingen. Skriv då bara ”Ny prenumerant” i kolumnen för kundnummer.

Ytterligare två biljetter finns att tävla om på vår Facebook–sida. Gilla RaceMagazineSe, dela tävlingsinlägget och tagga någon i kommentarsfältet som du skulle vilja ta med dig på showen.

Tävlingen avslutas på fredag (22/1) klockan 15.00 och biljetterna mailas ut i PDF–format till vinnarna.

Lycka till!

Om Nitro Cirkus Live:

De största stjärnorna inom freestyle motocross, BMX och skate intar ännu en gång Tele2 Arena för att underhålla oss med galna trick och en maxad show.

2016 års upplaga av Nitro Circus Live är den mest våghalsiga showen någonsin med helt nya, världsunika stunts, ny musik och inte minst helt nya fordon och hjälpmedel. Skulle du våga åka utför den 15 meter höga Nitro Gigant-A-Ramp i en soffa, ett badkar eller på en gunghäst?

Även om du förmodligen kommer sitta som på nålar och med hjärtat i halsgropen, är detta en show för hela familjen. Gör dig redo för en 2,5 timmar lång dödsföraktande, skrämmande, men sanslöst rolig upplevelse!

Barn under 3 år går gratis och sitter i målsmans knä.
Observera att det under showen råder hög ljudnivå. Vi rekommenderar därför starkt hörselskydd för de allra minsta.

Kvällens cirkatider:

17:00 – Entréer för Nitro Club öppnar. Du som har entré A på din biljett, ska istället gå in via entré V.
18:30 – Entréer för övrig publik öppnar
19:30 – Showstart
Paus
22:00 – Slut