Ryan Dungey har ännu inte skrivit nytt kontrakt för nästa säsong. Och kanske blir det inte heller någon fortsättning för den trefaldige supercrossmästaren.
– Jag vill ha bestämt mig till Vegas, säger han. 

Det är i en intervju med Fox Sports som Red Bull KTM’s Ryan Dungey pratar om framtiden som professionell motorcykelförare. Dungey medger att han vill koncentrera sig på säsongen som pågår, men säger också att ingenting är ännu skrivet för 2018.

– Jag har inte riktigt bestämt mig ännu. Jag försöker att bara fokusera på det som är här och nu. Att börja prata om 2018 är lite för långt fram, säger han till Fox Sports och lägger till:
– Jag vill ha bestämt mig till Vegas.

Dungey är just nu i en fyra poängs ledning närmast före Eli Tomac, med fyra rundor kvar att köra av AMA Monster Energy Supercross Championship. KTM–föraren, som bara är 26 år fyllda, jagar sin fjärde titel efter att ha vunnit som rookie på Suzuki 2010 och sedan de två senaste åren på KTM. Amerikanen har dessutom en 250–titel i supercross, en 250–titel i motocross, tre 450–titlar i motocross och tre Motocross of Nations–titlar.

Ska vi gissa att Dungey lägger av om han försvarar titeln men fortsätter ett år till om han förlorar den? Eller är det tvärtom? Efter den sista rundan i Las Vegas har vi kanske svaret.