Tävlingsbevakningen är fullspäckad i det senaste numret av Race Magazine, som är på väg ut till prenumeranter i detta nu. Jonas Hagren har varit på Maggiora och bevakat Motocross of Nations, som såg Frankrike vinna för tredje året i rad och Sverige upprepa sin 13:e plats från förra året.

Kalle Lundstedt har varit såväl på finalen av Knobby Swedish Enduro Championship som på den 31:a upplagan av Ränneslättsloppet. Albin Elowson, som också pryder omslaget, hamnade i centrum vid båda tävlingarna – först som besegrad, men sedan som segrare.

Just nu laddar Elowson och de andra landslagsförarna för Six Days i Spanien. I Gästkrönikan den här gången skriver förbundskapten Lars–Göran Ståhl om turerna kring laguttagningen inför tävlingen.

Thomas Lindblom, numera frilansjournalist åt Race Magazine, skriver om Mikael Teurnberg och hans guldbygge med Rospiggarna och rapporterar självklart också om det hårt kritiserade beslutet från ESS om sänkta kravet på antal svenskar i elitserielagen.

Dessutom blir det som Hemmabygget, Trial, rapport från finalen i motocrossens Ungdoms–SM, Nyheter, Silly Season och Elitserien i motocross.

Och sist men inte minst – ett stort test av WP’s eftermarknadsprodukter på fjädringssidan. Vår testförare Inge Edberg drog till Italien och testkörde nio olika motorcyklar.

>> Inte prenumerant ännu? Då har vi tre alternativ:

• Beställ en här.

• Swisha 130 kronor (3 nummer), 250 kronor (5 nummer), 490 kronor (10 nummer) eller 680 kronor (15 nummer) till nummer 1236824965. I meddelandefältet skriver du namn, adress och postadress till den person som tidningen ska skickas till.

• Köp ett lösnummer. Kolla var närmaste tidning finns här. Eller köp senaste numret via vår hemsida.