Den riktigt stora nyheten just nu är att Svenske Fredrik Norén kommer att till helgen köra Hondas fabrikshoj i US-nationals.

Nyheten har varit spridd på olika sajter runt om i världen, men det är först nu som det är officiell. Fredrik har bett oss seriösa sajter att invänta Hondas officiella pressmeddelande och det har vi ställt upp på för att inte orsaka några komplikationer.
Anledningen till att Fredrik får denna chansen beror på att Hondaföraren Justin Barcia är skadad och Norén är den bästa föraren som inte är kontrakterad och naturligtvis att han är så bra att Honda vågar ta detta steget.
– Det är naturligtvis en dröm som går i uppfyllelse, det är helt sjukt kul. Jag har redan testat hojen och till helgen är det dags, säger en lycklig Fredrik Norén.
Race anser att detta är det största som hänt i Svensk motocross sedan Marcus ”Bubben” Hansson vann VM 1994 och när Peter ”PJ” Johansson var fabriksförare och tog silver i VM 1999.
Detta bevisar att Sverige fortfarande kan, om en förare bara bjuder till och ger allt av sig själv för att nå målet. Nu är det ännu större anledning att hjälpa våra förare, bästa sättet är att via Svensk Motocross Framtid ge sitt stöd. För att läsa mer om det, gå in på hemsidan svmotocrossframtid.se eller köp en sponsortröja vid Uddevalla-VM.