Nynäshamnsföraren Isak Holm är nu på bättringsvägen efter hans svåra krasch i Finspång förra söndagen, Isak har nu fått ställa sig upp och det gick bra.

Isak Holm skadade ryggen allvarligt förra söndagen men är på bättringsvägen och kan redan stå upp.

MX1-föraren Isak Holm missade kvalet i Vissefjärda-SM förra lördagen och passade han på hemvägen på att träna på SM-banan i Finspång. Precis innan ett upphopp bromsade Isak till och motorn stannade, samtidigt som han flög upp i hoppet. Isak slog runt framlänges och landning skedde dvärstumt på rumpan, varvid han spräckte en ryggkota. Olyckan hände cirka klockan 12.00 och halv sex opererades han i nästan sex timmar.
Man fick sedan göra en operation till och tre timmar efter uppvaknandet restes han upp och även om Isak saknade känslan i bland annat fötterna, så klarade han av detta. Detta är ett mycket bra tecken och läkarna ser mycket ljust på Isaks tillfrisknande. Isak själv är mycket optimistisk och beredd att göra allt för att åter bli fullt frisk, berättar hans pappa Jocke.
– Jag vill även nämna att vi har blivit mycket väl bemötta från Svemo, som har hört av sig några gånger och bland annat frågat om Finspångs bana. Men vi har berättat att det inte var något fel på banan utan det var en ren olyckshändelse. Även från klubben Finspångs MS har man hört av sig och det känns mycket bra. Isak studerar till elingenjör  på KTH i Haninge men ligger bra till och kan ju via datorn hänga med, berättar pappa Jocke för Race.