Nu öppnar anmälan till vårt VM-specialläger som tar plats på Furufjällsbanan i Stenungsund. Detta läger blir speciellt på många sätt. Något vi är extra glada för, är att både Max Nagl OCH Evgeny Bobryshev kommer att gästträna under fredagen!!!
Så skynda dig till anmälan. Först att anmäla sig vinner en häftig racetröja av Evgeny Bobryshev.
http://www.hondamc.com/homc/templates/Page____21898.aspx

Hondas MX1-förare i VM, Max Nagl och Evgeny Bobryshev, kommer till Honda Academy specialläger på Furefjällsbanan iStenungsund.

Under fredagen kommer två av världens vassaste förare från Hondas fabriksteam och gästtränar alla Academyförare. Det är Max Nagl och Evgeny Bobryshev som kommer och förgyller lägret. Dessutom kommer Jenni Dick och Roger Harvey från Hondas tävlingsavdelning på besök för att dokumentera verksamheten och sprida den inom Honda.
Precis som tidigare läger ingår instruktioner och körträning, nu kryddat med två gästtränare utöver våra ordinarie svenska tränare, som består av vårt svenska MX-Team tillsammans med Patrik Erlandsson.
Du som anmäler dig till detta läger får också en entrébiljett till helgens MX Grand Prix tävlingar, med möjlighet att boka ytterligare biljetter för de som följer med dig på lägret.
Samla poäng i POÄNGJAKTEN och vinn värde checkar
Alla som är med i årets Honda MX-Academy läger får möjlighet att snurra på ett poänghjul och samla så mycket poäng som möjligt. De tre som har flest poäng efter det avslutande Honda MX-Academy lägret i år, vinner värdecheckar på 7500kr, 5000kr och 2500kr att utnyttja som delbetalning på en ny MX-Honda eller original reservdelar/tillbehör.
NYTT för i år, är att alla fabrikat är välkomna att delta. Gäller kubikstorlekarna 65-150cc fyrtakt, 125cc 2-takt och 250cc fyrtakt, samt att du är mellan 10-20 år.
Vem får anmäla sig?
Du som är 10 år och uppåt och kör på en 65-450cc är välkommen att anmäla sig till årets VM läger.
Här anmäler du dig

Tryck på ANMÄLAN www.hondamc.com /motocross