Den 16-åriga norskan Genette Våge har skrivit kontrakt med FOX i Norden och hoppas på sitt stora genombrott 2014.

Genette Våge skriver kontrakt med FOX-Norden, under överseende av Stian Örnberg från Star Moto och säljchefen Magnus Jureen.

Genette är en talang som sätter allt på ett kort när hon tävlar. När hon förra våren debuterade i tjej-VM i holländska Valkenswaard, slängde hon sig med i toppstriden men kraschade vådligt och var skadad halva säsongen. Hon gjorde dock comeback i brittiska Matterly Basin och svarade för den tuffaste körningen på sin 125a. Hon åkte även de två avslutande VM-deltävlingarna och blev sexa respektive sjua totalt.
I år blir det en stenhård satsning på tjej-VM, svenska mästerskapen och norska mästerskapen. Premiären blir precis som för de flesta tjejerna i Qatar den 2 mars och då kan hon visa upp sin nya FOX-kläder. Direktören för FOX Norden Kasper Leth Christensen och säljchefen Magnus Jureen tror stenhårt på Genette och är övertygade om att hon passar in i Fox image.
– Detta är verkligen stort för lilla mig, säger en överväldigad Genette när hon provade de nya kläderna i Köpenhamn och dessutom fick smygtitta på 2015-års modeller.