Man behöver inte vara motorgalen för att trivas på Fullgas. Arrangemanget är skapat för att tilltala en bred publik i alla åldersklasser. I depån finns såväl karamellvagn som servering av varma rätter med tillhörande öl och vin.

Favorittippade i Stadioncross SM är bl a den rutinerade föraren Rickard Sandberg. USA-tränade Viktor Björklund och Rasmus Sjöberg som hårdtränat i USA, där de visat framfötterna i supercrossammanhang, kommer också att kämpa.

I ungdomsklassen kommer VM-föraren Sara Petterson och SM-topp-föraren Frida Östlund att utmana killarna.
Värt att uppmärksamma är även att Calle Sjöö kör dubbelt! Han börjar dagen med två timmar enduro, där han är  guldtippad, och kastar sig sedan in i SM-klassen Stadioncross – där han mycket väl skrälla.
I Enduro Cup är startfältet minst sagt blandat. Här finns de Svenska toppförarna på startlinjen, tillsammans med lokala motionsåkare. Intresset har varit enormt, anmälningarna rullar in och vi räknar med minst 150 förare till start.

SVERIGEPREMIÄR FÖR JOKER LANE

Mer action och överraskande ledarväxlingar. Joker Lane är ett alternativspår som man måste köra minst en gång per heat. Missar man blir man utesluten ur det heatet.

 

Pressreleese