Filip Bengtsson, Jeffrey Herlings, Fredrik Norén, Joakim Ljunggren och Pela Renet. Alla har de prytt Race omslag under 2014. 2015 har du chansen. Genom #musikhjalpenmotocross har du möjlighet att bjuda hem årets häftigaste auktion.

Tomas Persson och hans MX Star är i välgörenhetstagen igen. Precis som förra året är initiativet Musikhjälpen Motocross igång, en insamling som 2014 drog in nästan 10 000 kronor. Självklart vill vi på Race vara med och bidra till att summan blir ännu större i år.

I en av årets absolut häftigaste auktioner har någon av er nu en unik möjlighet att pryda förstasidan på tidningen i ett nummer under 2015. Något som borde vara värt en bra slant va? I samband med fotograferingen för omslaget kommer vi också göra en kortare intervju med dig, och om ditt liv på motorcykeln, som kommer finnas med i samma nummer.

Musikhjälpen pågår fram till söndag på Stora torget i Uppsala och auktionen är också öppen till och med söndag kväll, 19:48. Temat för året är att stoppa spridningen av hiv och mer om det kan ni läsa här. Alla pengar från auktionen går självklart oavkortat till detta, genom #musikhjalpenmotocross.

Kom igen Cross– och Enduro–Sverige. Nu visar vi vad vi kan – bjud på auktionen här http://www.tradera.com/item/341253/221907152/forstasidan-pa-race-magazine

Fotnot: Vinnaren kommer att kontaktas av Race Magazine. Tillsammans kommer vi överens om tidpunkt för fotografering och intervju. Möjlighet att få publicerat en egen tagen bild finns, men denna måste då först granskas och godkännas av ansvarig utgivare.