Sandra Adriansson vann MX-Girls SM i Tibro i överlägsen stil och nu visar det sig att hon körde med ett brutet båtben i högerhanden.

 

Sandra Adriansson efter segern i Tibro

Det var i Vissefjärdas kvalheat som Sandra kraschade i låg fart och åkte igenom ett staket. Då skadade hon höger hand och arm, samt fick grymma smärtor i ryggen.

Hon överraskade alla med att köra heaten och bli etta och tvåa ändå. I Tibro kände hon sig mycket bättre och hade jobbat hela veckan, men även fått behandlingar för ryggen. Stibix Racing Team Kawasaki tjejen dominerar fullständigt i Tibro genom att vinna tidsträningen, kvalet och båda finalheaten.

Men idag berättar hon:
– Det är nu konstaterat att båtbenet är brutit och jag kommer att vara gipsad i fyra veckor. Därefter blir det rehabilitering och jag vet inte om jag kan köra SM i Finspång den 13 augusti. Jag kommer naturligtvis att jobba stenhårt för att kunna vara med, men samtidigt ska jag inte ta några risker. Kan jag vara med i Finspång ska jag bara försöka plocka några poäng, säger Sandra Adriansson som aldrig ger upp.