15 nummer. 1036 sidor. Så har ännu ett år passerat med Race Magazine. Lagom till julstöket anländer nu årets sista tidning till prenumeranter. I nästa vecka finns den också i butik. 

Vad läser ni där då? Jo, bland annat tog vi med testförare Tomas ”MX Star” Persson till Sardinien för att syna och provköra helt nya CRF450R från Honda. En hoj som dessutom fått ett nytt endurosyskon i RX.

Mer Honda blir det när vår internationella medarbetare Adam Wheeler träffar MXGP–världsmästaren Tim Gajser, och vi läser inte minst om slovenens omdiskuterade förhållande med pappa Bogomir.

Eftersom det är årets sista nummer passar vi också på att summera motocross– och enduroåret 2016. Jonas Hagren har, baserat på resultat i internationella tävlingar, listat vilka crossförare som lyckats bäst av svenskarna i år. Och Kalle Lundstedt har helt sonika ur eget huvud listat vilka enduroförare han tycker gjort det bäst, detta smått fantastiska enduroår.

Vi snackar också med Tim Edberg om Yamaha–styrningen, Jesper Börjesson om USA–styrningen, och Taddy Blazusiak om avskedet och den sista tävlingen. Plus en hel del annat smått och gott förstås.

>> Inte prenumerant ännu? Då har vi tre alternativ:

• Beställ en här.

• Swisha 130 kronor (3 nummer), 250 kronor (5 nummer), 490 kronor (10 nummer) eller 680 kronor (15 nummer) till nummer 1236824965. I meddelandefältet skriver du namn, adress och postadress till den person som tidningen ska skickas till.

• Köp ett lösnummer. Kolla var närmaste tidning finns här. Eller köp senaste numret via vår hemsida.