Den talangfulle motocrossföraren Alvin Östlund, som varit hemma några veckor och vilat en stukad fot, kommer att köra JSM-premiären på Saxtorp till helgen.

Under förvårens träningar har Alvin vid upprepade tillfälle slagit i en fot, men har efter läkarbesök vilat och gjort rehab med foten. Efter en körtest i Söderhamn under påsken gav goda besked.
– Det kändes riktigt bra och jag kommer att köra JSM på Saxtorp, så jag får en tävling i kroppen innan EM-premiären den 19e april. Jag kommer dock att avstå landslagslägret på Bökeslund dagarna innan. Jag tror att det blir för mycket för foten, säger Alvin.
Alvin kommer i år att satsa på den stentuffa klassen 250-EM, efter att ifjol blivit trea i JVM och tvåa i 125-EM. Vi ska dock veta att 250-EM är mycket tuffare än 125 och där befinner sig alla förare som inte har råd att köpa sig in i VM.
Race kan dock rapportera att Alvin hade god fart i körningen under MX-Gymnasiets utlandsläger. Mer om det lägret och om JSM-premiären kan du läsa i nästa nummer av Race Magazine.