Den lysande crosstjärnan Fredrik Norén, som för andra året i rad blev tia i US-nationals, kommer nästa år att köra 250 supercross västserien och fortsatt 450 i nationals.

Som ni säkert minns skadade sig Fredrik och missade därmed att representera Sverige vid lag-VM. Men nu är skadan helt läkt och han tränar på för fullt, han är just precis nu och tränar supercross på Hondas extremt tuffa bana i Corona, Kalifornien.
– Det är härligt att vara tillbaka med full kraft igen, det blev nästan två månaders uppehåll och jag hade riktiga abstinensbesvär. Så det är sjukt kul att åter få åka motorcykel och jag kommer att fortsätta testa för Honda med motocrosshojarna. Jag är ju inte så bra på supercross ännu, men jag hoppas att det ska släppa i år. Jag kommer att köra hela västserien på 250 och sedan får vi väl se hur det går, säger ”Fast-Fredrik”.
Vilket team kommer du att köra för?
– Det är ännu inte klart, så jag måste få be dig att återkomma om detta.
Men vad har du för känsla inför kommande säsong?
– Jag är sjukt taggad och allt känns hur bra som helst. Så jag har bara positiva känslor, avslutar Fredrik för att ge sig iväg från hemmet i Temecula ut på väg Interstate 15 norrut till Corona och Hondas underbara supercrossbana.