Nedräkningen har börjat inför BMK Uddevallas 20e VM-deltävling på Glimminge Motorstadion den 20 augusti. Race Magazine och alla som är intresserad av motocross ser fram emot detta och hoppas på att det blir en publiksuccé så att vi kan fortsätta ha motocross-GP i Sverige.

Alla förberedelser är klara och nu i helgen smäller det igång i Doha, Qatar med årets första av 19 tänkta deltävlingar. Den 16e deltävlingen kommer att avhållas i Uddevalla och arrangören BMK Uddevalla är förhoppningsfulla och hoppas på att motocross-Sverige kommer den 20 augusti.
– Extra kul är att vi har två förare som ska köra hela VM-serien i MX2-klassen, det är Alvin Östlund för Team Kemea Yamaha och Anton Gole för CEC Husqvarna Sweden. Utöver MXGP och MX2, kommer vi även att köra 125-EM och Honda 150-EM. Vi har stora förhoppningar till denna säsong och tror starkt på att det här kan komma att bli Sveriges största framgång på internationella kartan på väldigt lång tid, säger pressansvarige Gunnar Johansson hos BMK Uddevalla