Det visade att det svenska klubblaget Team West med förarna Emil Gustavsson, Anton Sandstedt och Albin Elowson i laget fortfarande är i ledning efter onsdagen. Ledningen har dock minskat till 35 sekunder.

I klubblagstriden så är det tre svenska lag strax utanför medaljplatsen. Team Östra Göta är fyra följd av Team Östra ÖMK och Team Östra LMS.
Det svenska Junior Trophy-laget lyckades öka avståndet till Frankrike. Även om det bara var tre sekunder så är avståndet mellan lagen nu en minut och en sekund.
Svenska Trophy-laget tog in något på USA som ligger trea. Det skiljer cirka sex minuter dem emellan.
För det svenska tjejlandslaget som sedan tisdagen enbart består av Jessica Jönsson så föll det ner en placering till fyra. Upp till den tidigare tredjeplatsen är det en timme och 13 minuter.
Ledande fransyskorna har alla ter förarna kvar i laget och ingen bruten någon av dagarna vilket man är ensam om. Finland har tappat en tjej plus att en bröt i måndags men startade om dagen därpå. Australien har alla tjejer kvar även om även fick bryta på måndagen men sedan starta om igen.
Dagens (torsdag) sträcka som ska köras är på hela 34 mil och nu på morgonen har det regnat som till stora delar under natten. Totalt körs fem prov under dagen.
Trots det ursula vädret så är humöret på topp i det svenska lägret. Klubbföraren Lars Löfgren i Team Östra LMS summerade veckan så här långt nu på torsdagsmorgonen.
– De tre första dagarna har känts som dagsetappen på Novemberkåsan. Idag börjar nattetappen fast det är skönt att slippa mörkret.
Regnet igår (det har regnat varje dag även om det inte var så hårt som igår och idag) har gjort att det blivit tuffa förhållanden för förarna. Kylan och regnet på transporterna har tärt på förarna men det är inget som har försämrat humöret nämnvärt.
Det kan tilläggas att det prov som ligger längst bort från Kotka är bara sju-åtta kilometer från ryska gränsen. Sankt Petersburg ligger bara tio-talet mil från provet.