Husabergs brittiske extremenduro-föraren Graham Jarvis körde i söndags hem segern i Wildwood Rock Extrem Enduro vid Tullamarine i Victoria, Australien.

Förra månaden vann Graham Jarvis Red Bull Sea to Sky Extreme Enduro i Turkiet. Nu i helgen tog den brittiske Husberg-föraren en ny seger och då i Wildwood Rock Extreme Enduro i Australien. Foto: Jonty Edmunds - KTM Images

Den 36-årige Graham Jarvis var i en klass för sig när han vann tre-timmars tävlingen i kamp med australiens bästa enduroförare. Graham körde på en tvåtakts Husaberg TE 300.

Den här tävlingen sägs vara ganska unik med sin variation av hinder som inkluderar stenar, tegel, stockar, däck och balansgång på balkar för att nämna några. Jarvis hade här nytta från sin tid som VM-förare i trial och körde lätt hem prissumman på 10 000 dollar.

– Jag visste inte riktigt vad som väntade mig. Regnet som föll gjorde banan ännu tuffare och det var redan innan det en tuff tävling, men jag gillade den. Jag hoppas verklig kunna komma tillbaka nästa år igen och göra ett försök att försvara min seger.

Jarvis vann genom att köra banan ett varv mer än de andra. Den här segern kan läggas till den för en månad sedan då han vann Red Bull Sea to Sky Extreme Enduro i Turkiet förra månaden.

Det här har varit ett bra extremår för britten som också vunnit extremtävlingarna Red Bull Romaniacs, Hell´s Gate och The Tough One. Nu närmast väntar debuten i Sydafrikanska Roof of Africa för Jarvis.