Förhandsreportaget om årets Novemberkåsa fick utgå i år. Vi brukar nästan alltid göra ett, i numret som kommer innan Kåsan ska köras. Men resan till Chile och Six Days tog lite för mycket tid. Och innan dess var det höstlov och lite ledigt. Så det blev inget i tidningen.

Men Novemberkåsan, som alltså blir en decemberkåsa i år, behöver väl knappast skrivas upp? Säkert inte. Ni kan historien, ni vet hur det fungerar. Förarna kommer vara där, publiken kommer vara där. Det kommer vara endurofest. 

Men lite dåligt samvete har jag ändå för att det inte blev mer inför tävlingen i senaste numret av tidningen. Därför tänkte jag fylla hemsidan med diverse Kåsa–relaterade grejer under veckan. Fredagens presskonferens (Karaktärshotellet i Vimmerby, 14.00, för de som är på plats och vill kolla själva) kommer filmas och läggas ut. Vi kommer göra tillbakablickar från de år som Kåsan körts i Vimmerby. Vi kommer minnas tävlingen förra året. Säkert snacka med några av årets favoriter. Och försöka ge er all möjlig tänkbar nyttig information inför helgen i Vimmerby.

Och sen ses vi väl där?