Graham Jarvis hade inget att sätta emot sin unge landsman Jonny Walker i Erzberg. Men efter andraplatsen där belönades han med ett nytt tvåårskontrakt av Husqvarna. Och nu står det också klart att britten kör Battle of Vikings i sommar.

Jonny Walker tog en överlägsen seger i den 20:e upplagan av Red Bull Hare Scramble i Erzberg i helgen (mer om det läser ni i Race nummer 8). Och nästan lika överlägsen var Graham Jarvis som tvåa. Nu står det också klart att den nyss fyllde 39-åringen förlänger sitt kontrakt med Husqvarnas extremteam i ytterligare två år.

– Det känns fantastiskt att få fortsätta i teamet och med det här stödet till och med säsongen 2016. Alla vet att det är ett lagarbete bakom en seger och det här gänget ger mig fantastiska förutsättningar, säger Jarvis i ett pressmeddelande.

Jarvis är av många sedd som den bästa extremföraren genom tiderna och har bland annat segrar i The Tough One, Hell’s Gate, King of the Motos, Erzberg, Red Bull Romaniacs, Sea to sky Extreme XL Parades och Roof of Africa på sin meritlista.

I sommar dyker också chansen upp för Jarvis att lägga ytterligare en tävling till den digra segerlistan. Britten kommer nämligen till Storstenshöjden i slutet av juli för att försöka sätta Jocke Ljunggren och de andra på plats i Battle of Vikings.