Ett nytt välfyllt nummer av Race Magazine är nu på väg till prenumeranter. Vi inleder med ett stort svep inför VM- och EM-tävlingarna i Uddevalla och en intervju med Fredrik Norén från Linköping, som lever pojkdrömmen och tävlar i USA. Det blir också rapporter från de två senaste omgångarna av MX-VM.

Vi fortsätter i endurospåret i Enköping där Kalle och Erica var på plats för att dokumentera VM-festen. Ett arrangemang som fick bra betyg av såväl förare och publik som andra inblandade. Vi har också besökt den nybyggda enurobanan i Vetlanda där Smålandscupens femte omgång kördes.

En annan tävling som fick toppbetyg var Sveriges speedway–GP i Målilla. Thomas var givetvis på plats för att uppleva det hela och han kunde tyvärr konstatera att de svenska förarnas insatserna inte fick lika gott betyg. Han bjuder också på uppdateringar från både elitserien och allsvenskan.

Trial-sidan är fylld med smått och gott, bland annat om att en deltävling i nästa års trial-VM kommer köras i Sverige.

Nummer 9 finns i butik från och med 1 juli. Vill du ha tidningen nästan en vecka före den kommer ut i butik, kan du enkelt beställa en prenumeration här, eller beställa och betala direkt här! Prova till exempel på 3 nummer för 99 kr.