Då var det dags igen! Inom kort kommer senaste numret (#7) av Race Magazine dimpa ner i våra prenumeranters brevlådor. Är du en av dem som inte prenumererar, kommer tidningen ut i butik den 2 juni. Håll utkik!

Som vanligt är Race Magazine fullspäckad med det vi gillar mest: motocross, enduro, speedway och trial.

Från motocrossen bjuder vi på nyheter, uppföljningar och reportage från bland annat EM, VM och Nationals i USA. Läs även en fördjupande intervju med Fredrik Norén, om hur han växt in i racingkostymen och USA. Har han åkt dit för att stanna?

Inom speedwayen har dilemmat med inställda matcher nått brännpunkten. Något måste göras. Läs Thomas Lindbloms intervju med SVEMO och ESS ordförande. Hur går tankarna? Mitt i inställda matchar med stora utgifter går det nu bra för speedwayföraren Andreas Jonsson. Läs om hans starka comeback i Tammerfors.

Desto tuffare blev det för trialföraren Eddie Karlsson. I reportaget talar han ut om varför det gick som det gick i veckans tävlingar.

På endurocykel firade fantasterna Kristi himmelsfärds dag på sitt sätt, med Jordsprätten. Full fart med drygt 500 förare på plats.

Det och mycket mera kan du läsa om i senaste numret av Race Magazine.

Som prenumerant kan du, även läsa tidningen digitalt, klicka här.

Vill du ha tidningen nästan en vecka före den kommer ut i butik, kan du enkelt beställa en prenumeration här, eller beställa och betala direkt här!