Andra klubbar försöker få med några svenskar i laget.
Valsarna har en annan målsättning.
Att knyta till sig värmlänningar!
Så nu är det klart att Daniel Nermark och Victor Palovaara kör vidare i klubben.
Dessutom kommer en urvalsare tillbaka – Robin Törnqvist skrivs som gästförare.

Robin Törnqvist
En välbekant profil återvänder till moderklubben. Robin Törnqvist är klar som gästförare i Valsarna nästa säsong. Foto: PER GUSTAFSSON

Sportgruppens inställning har varit att behålla så många som möjligt i årets succe´lag. Först ut blev Nermark, en nyckelförare som var nödvändigt att ha kvar i truppen.
Daniel själv säger:
– Det är helt rätt det här. Det är i Valsarna jag vill vara.
En annan prioriterad förare är unge framtidsmannen Victor Palovaara. En talang som kan fylla ut juniorplatsen i truppen.
– Jag vill bli bästa junior i landet. Och jag hoppas ta flera steg i utvecklingen nästa säsong. Då måste jag bli bättre på allt. Framför allt tänker jag lägga ned mycket på den mentala biten med bland andra Stefan Holms hjälp. Det gäller inte att bry sig om namnen på dem som står bredvid mej på startlinjen.
Robin Törnqvist är uppvuxen på Tallhult. Har kört 13 säsonger i Valsarna. I år var han gästförare i Vetlanda och hade Griparna som moderklubb. Klart är att han fortsätter ett år till i Griparna där han trivs bra.
Fast nu har han ett hjul inne i den gamla klubben där han i första hand blir back up för Nermark.
– Känns gôtt att vara tillbaka. Det är upp till mej själv att visa att jag duger. I år har jag kört i en allsvenska som varit grymt bra. Så steget upp till elitserien känns inte så långt längre, säger Robin som ändå har en del erfarenhet sen gammalt av hetluften i högsta serien.
Valsarna börjar alltså med att bygga laget med en trio värmlänningar. Vilket det finns en mening bakom.
– Vi ska lansera Valsarna som Värmlands speedwaylag. Vi vill bredda vår bas av supportrar och  sponsorer, säger ordförande Lennart Andersson.