Den polsklicenserade norrmannen Rune Holta kör för Västervik Speedway 2014. Han tar därmed den sista platsen i truppen med ett ingångssnitt på 1,341.
– Vi är väldigt nöjda med truppen. Det känns som att den här truppen har större potential än den vi hade i år, säger Västerviks lagledare Patrik Hag. 

Rutinerade Rune Holta, som fyllde 40 år i augusti, blir den sista pusselbiten i Västerviks trupp. Holta är därmed klar för sin femte svenska klubb där han började i Valsarna, fortsatte i Elit Vetlanda och gick vidare till Dackarna och senast gjort en tvåårig sejour i Indianerna. Holta har haft tre down-säsonger i rad, men Patrik Hag tror att Stavangerfödde Holta kan tända till igen.
– Han har haft problem med  motorerna länge, men nu har han hittat felet och är väldigt motiverad för att komma till Västervik, säger Patrik Hag.
Västervik är därmed klara med truppen inför 2014.
– Vi har inte ekonomi för att värva några storstjärnor, därför har vi satsat på jämnhet med förare som har kapacitet och potential. Vi är väldigt nöjda med det vi har fått ihop. I den uppställning vi först tänker på är Holta reserv, säger Patrik Hag.