Om några timmar inleder Sverige jakten på att försvara VM-titeln på National Speedway Stadium i Manchester. Svenske förbundskaptenen Morgan Andersson var nöjd med träningen.
– Det såg bra ut, vi var snabba, säger han.

Morgan Andersson gör inga ändringar i laget jämfört med semifinalen i Västervik i tisdags. Däremot ändrar han lite inbördes i laget, som ser ut som följer:
1. Andreas Jonsson.
2. Antonio Lindbäck
3. Peter Ljung.
4. Fredrik Lindgren
5. Joel Andersson
Det innebär att Fredrik Lindgren är förste svensk ut, när han kör från bana ett i första heatet. Sverige kommer att köra i vit hjälmhuva i kväll.
Morgan är väldigt nöjd med förberedelserna inför kvällens final.
– Vi var snabba på banan, och alla gubbarna är i bra form. Det känns bra, men vi ska veta att det här är en av världens hårdaste speedwaytävlingar. Erfarenhet är mycket viktigt i sammanhanget, säger Morgan Andersson, precis innan han och den svenska truppen ska dra sig tillbaka för vila och uppladdning på hotellet inför kvällens mycket spännande final.
Banan i gårdagens race off var ingen fantastisk upplevelse för åskådarna, med många heat som avgjordes i första sväng.
– Starterna och förstasväng blir väldigt viktiga. Men det kommer att öppna sig för lite fler spårval längre ut i banan i kväll tror jag, det kommer bli många riktigt hårda heat, säger den svenske förbundskaptenen.
Tävlingen på National Speedway Stadium i området Belle Vue, där klassiska brittiska ligalaget Belle Vue Aces kör sina hemmamatcher, är utsåld.
Övriga laguppställningar i kvällens final:
Polen (röd)
1. Piotr Pawlicki
2. Bartosz Zmarzlik
3. Patryk Dudek
4. Krzysztof Kasprzak
5. Krystian Pieszczek

Australien (blå)
1. Jason Doyle
2. Josh Grajczonek
3. Chris Holder
4. Sam Masters
5. Brady Kurtz

Storbritannien (gul)
1. Craig Cook
2. Tai Woffinden
3. Danny King
4. Robert Lambert
5. Adam Ellis