Ja, så länge Postnord gör sitt ska det nya numret av Race Magazine landa hos prenumeranter i dag. (Vi vet dock att de har problem att leverera när de ska på vissa håll i landet. Och vi ber fortsatt om ursäkt för detta).

Förstasidan pryds, för första gången tror vi, av en motorcykel från italienska TM, och på den sitter, för första gången vet vi, Oliver Nelson. Bilden är hämtad från EnduroGP–premiären i Marocko i helgen, och hela numret präglas mycket av att det just är premiärtider.

Jonas Hagren var i Valkenswaard för att bevittna Europapremiären av MXGP, tillika EM–premiär. Därifrån kom han med en rad snack med mer eller mindre framgångsrika svenska förare, och inte minst mötte han förstås vår nye stjärna Alvin Östlund.

Bara en vecka återstår också innan det är dags att kicka igång de svenska mästerskapen – MXSM inleds precis som förra året i Tibro, och Knobby Swedish Enduro Championship inleder med en premiärhelg i Hässleholm. Vi har tippat samtliga klasser, och tycker ni att vi är helt ute och cyklar är det förstås bara att höra av sig. På vår Speedway–avdelningen har vi också tagit tempen inför Elitserie–starten och ger er alla förutsättningar där.

Vidare har vi också gjort nedslag på såväl Vårsatsningen i Veinge, som premiären av Nilssons Motor Cup i Kristianstad. Och dessutom har vi testat nya tv–spelet MXGP2, mött VM–generalen Johan Andersson hos Göta MS och snackat med världsmästarna i SuperEnduro. Bland mycket annat.

Inte prenumerant ännu? Då har vi tre alternativ:

• Beställ en här.

• Swisha 130 kronor (3 nummer), 250 kronor (5 nummer), 490 kronor (10 nummer) eller 680 kronor (15 nummer) till nummer 1236824965. I meddelandefältet skriver du namn, adress och postadress till den person som tidningen ska skickas till.

• Köp ett lösnummerKolla var närmaste tidning finns här. Eller köp senaste numret via vår hemsida.