Andreas Jonsson gjorde en av säsongens bästa GP-tävlingar på Friends Arena i lördags. Nästa vecka kan Jonsson titulera sig klubbägare. Han är en av intressenterna som vill ta över den klassiska polska ligaklubben Polonia Bydgoszcz.

– Vi får se vad som händer. Det lär bli klart i början på nästa vecka. Det finns tre intresserade, och jag är en av dem. Jag har mer att säga nästa vecka, säger Andreas Jonsson.
Polonia Bydgoszcz är en klassisk klubb i Polen. Under senaste säsongen kom klubben fyra i polska Liga 1, men har under många tidigare år varit en storklubb i Ekstra liga. Andreas Jonsson har gjort flera framgångsrika säsonger i klubben som förare, där han ersatte den polske speedwaykungen Tomasz Gollob.
Jonsson har också den elfte GP-tävlingen i Torun, att se fram emot kommande lördag. I dagsläget har han en tuff kamp att gå om han ska klara sig kvar bland de åtta GP-förarna, som är garanterade en plats i serien 2016.
– Det har varit en tuff säsong. Men än så länge finns det en hel del att köra om. Jag kan inte göra mer än mitt bästa. Motorn jag körde på i lördags var väldigt bra. Och det ger alltid större hopp att lyckas när man kör på något som man är tillfreds med, säger Andreas Jonsson.