Årets andra nummer av Race Magazine finns nu att läsa i appen eller här, för samtliga som har en prenumeration. Om ni fortfarande inte skaffat ett inlogg så gör ni det enklast genom att klicka på Logga in, och sedan Glömt ditt lösenord? Där fyller ni sedan i kundnummer. I brevlådan kommer tidningen till prenumeranter på fredag.

I det senaste numret av Race Magazine kan ni läsa intervjuer med en rad svenska motocross–, och enduroförare. Vi har ett långt samtal med den dubbla svenska mästaren Adam Andersson, om karriären, skadorna, hjärnspökena och bytet från KTM till Beta. Vi har snackat rehab och comeback med Anton Gole, disciplinbyte med Casper Lindholm och fortsatt satsning med Franz Löfqvist.

Vi summerar såklart MXGP–premiären och har snackat med både Isak Gifting och Alvin Östlund, och vi summerar dessutom GNCC–premiären där vi fokuserar på Rikard Hansson och Ben Kelley. Vi blickar också fram emot EnduroGP–premiären, genom ett samtal med nyblivne fabriksföraren Micke Persson.

Jonas Hagren fortsätter med sin supercrosshistorik och Thomas Lindblom levererar som vanligt det senaste från isracing–, och speedwayvärlden. Dessutom Vintercupen Östra Skaraborg, Östra Open, Riksidrottsgymnasiets comeback i Sävsjö, nya svenska enduroserier, internationella tävlingar, summering av första halvan i Monster Energy AMA Supercross, Viking Lindström, Oskar Ljungström… och lite annat. 

Här kan du beställa din prenumeration, från 49 kronor.