Online har det legat ute sedan tisdag. Men idag ska också det nya numret av Race Magazine ha landat i brevlådan hos er prenumeranter. Här är lite av innehållet!

Nya numret av Race Magazine, det sjätte för året, innehåller tre stycken provkörningar. Intressantast på förhand kanske den Ola Thorell var och gjorde i Spanien, utanför Barcelona. Där var tidningen nämligen en av de utvalda som fick testa den helt nya el-hojen Stark Varg. Thorell berättar såväl om hojen som sådan, som om sin upplevelse av att köra den. 

Till Örebro åkte Tomas Persson Nordahl för att testa de nya 4–taktscrossarna från både KTM och Husqvarna, med till stora delar nya motorer. Dessutom bjöd det svenska huvudkontoret på en ”pre production”-modell av KTM’s nya 250 2-takt med bränsleinsprutning.

Förutom provkörningar har vi såklart också ett gäng tävlingsreportage. Bland annat från Knobby Swedish Enduro Championship i Östhammar och MXSM i Tibro. Och så några kortisar från bland annat USM i enduro, SCCS, Motocross–EM för damer, Lucas Oil Pro Motocross Championship och Erzberg Rodeo.

Vi tar också stort grepp på den senaste deltävlingen i Enduro–VM, där Micke Persson inte bara tog den första segern på nio år under lördagen – han vann dessutom söndagens tävling och övertog VM–ledningen. Fina körningar också från bland annat Max Ahlin och Albin Norrbin, som vi också pratade med efter tävlingen. 

I senaste numret har vi också pratat knäskada med Filip Bengtsson, Uddevallas GP med Micke Andersson och nya projekt med legendaren Gunnar Lindström. Jonas Hagren har också besökt klassiska Husqvarna Rallyt, med mängder av gamla fina maskiner. 

Det och en del annat står alltså att läsa i Race Magazine 6, 2022. Nästa nummer av tidningen utkommer i mitten av augusti, men vi håller självklart hemsidan levande under hela sommaren.