Toppskiktet i rysk isracing tränar sedan en vecka tillbaka i Novosibirsk.
Här kan vi presentera en sevärd videouuptagning från lägret.
Kolla in när bland annat Nikolaj Krasnikov, bröderna Khomitsevich och Igor Kononov avverkar sina första åkpass för säsongen.

Bilderna är hämtade från ett ryskt speedwayforum. Klippet innehåller sammanlagt åtta träningsheat. Två iakttagelser är extra spännande. Sjufaldige världsmästaren Nikolaj Krasnikov dyker upp i det femte och åttonde heatet. Det är anmärkningsvärt att VM-ettan har så svaga starter. I det femte heatet bär han röd huva och får hålla till godo med tredje plats.
I samma uppgörelse upptäcker säkert den uppmärksamme att det är tysken Günther Bauer som startar på innern och sedermera tvingas agera åskådare på innerplan. Günther åker av allt att döma på en av Krasnikovs hojar. Duon har blivit goda vänner. Ryssen var i förra månaden hemma hos sin VM-rival i Schleching. Han var där för att finjustera de specialtillverkade däck tysken köpt av honom. 26-åringen stod oräkneliga timmar i verkstaden och slipade på spikarna.
– Det var något han hade lovat. Han flög hit för tre dagar och gjorde i ordning ett par friska uppsättningar med däck åt mig. Däcken är mycket avgörande, men det betyder inte allt, påpekar Günther i en artikel i tyska Speedweek.