Isracingikonen Per-Olof Posa Serenius är uttagen som en av tolv deltagare i vinterns upplaga av Mästarnas Mästare 2017.

– Det ska bli en riktigt kul grej. Jag får göra så gott jag kan. De som jag möter kommer ju från mer fysiska sporter än isracing, men alla vill ju såklart vinna, säger Per-Olof Posa Serenius till Race Magazine.
Deltagarna är uppdelade i två grupper, och i Posas grupp återfinns brottaren Martin Lidberg, simmerskan Josefin Lillhage, kampsportaren Janni Larsson, freestylestjärnan Jon Olsson och ishockeyspelaren Maria Roth.
I den andra gruppen ser vi förra landslagsmannen i fotboll Anders Svensson, gamle tennisstjärnan Jonas Björkman, stavhopparen Kjell Isaksson, fotbollsstjärnan Therese Sjögran, golfproffset Helen Alfredsson och basketspelaren Cissi Ferm.
Inspelningarna äger rum i Portugal i september, och visas på SVT i vår.
– De hörde av sig för tre månader sedan och undrade om intresse fanns. Jag funderade ett tag innan jag tackade ja, eftersom jag hade lite annat planerat, men nu ska det bli riktigt kul. Kul också att vi från motorsporten får chansen, jag tror att Anders Erikssons fantastiska insats gjorde mycket, säger Posa.
Hur är formen?
– Jag cyklar mycket, och springer en del, så jag håller igång. Och mer lär det bli innan det är dags för inspelningar, säger Posa.
Regerande mästare i det populära tv-programmet är Peter ”Foppa” Forsberg.